Четвер, 28.03.2024
ФЕДЕРАЦІЯ ФУТБОЛУ
ОХТИРСЬКОГО РАЙОНУ
 

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2016 » Серпень » 16 » Перші матчі стадії плей-офф!
20:33
Перші матчі стадії плей-офф!

14 серпня пройшли перші матчі стадії плей-офф Чемпіонату Охтирського району.

У Чупахівці зустрілися перша та четверта команди чемпіонату. Олімп, не дивлячись на статус аутсайдера, розпочав гру дуже жваво і досить швидко зумів вийти вперед. Згодом, стався можливо переломний момент у зустрічі – нападник В’язового втікав віч на віч з воротарем, однак ціною фолу був зупинений захисником чи то перед, чи то в штрафному майданчику. Суддя вказав на одинадцятиметрову позначку. Та після довгих полемік вирішив прислухатися до думки бокового судді і призначити штрафний удар. Стандарт успіху гостям не приніс. А згодом Чупахівка відійшла від стартового напору Олімпу і тричі відзначилися в воротах суперника. Після перерви гості спробували переломити хід поєдинку, навіть відквитали один м’яч. Та невпевнена гра власного голкіпера помножила всі зусилля на нуль. Чупахівка ще тричі змогла забити, забезпечивши собі більш, ніж комфортну перевагу перед повторною зустріччю.

6-2 – господарі в день свого села подарували місцевим мешканцям чудовий привід для додаткових ста грам, а Олімп, не дивлячись на розгром, повинен на своєму полі доводити, що такий рахунок – це прикра випадковість, а не закономірність.

 

Чупахівка 6-2 Олімп

Голи: Журавель (4), Білоцерківець, Кончаков – Курочка, Шульга

 

У Куземині Темп приймав чинного чемпіона району – Ниву. Молода куземинська команда в другій половині чемпіонату набрала гарної ходи, тому легкої прогулянки для Хухри не передбачалося. Власне кажучи, підсумковий рахунок 4-5 ці слова тільки підтверджує. Куземин знову демонструє неабияке бажання, однак, для перемоги над майстернішою Нивою цього виявилося замало.

 

Темп 4-5 Нива

Голи: Маляренко (2), Кіященко, Іванов – Білера (3), Кудін, Давиденко

 

Отож, перші матчі подарували нам справжню зливу голів. Хочеться відзначити, що в цьому плані підтвердили свій рівень кращі нападники району – і Маляренко, і Білера, і Журавель забили більше одного м’яча. Що принесуть нам матчі-відповіді – дізнаємося уже найближчої неділі.

Переглядів: 769 | Додав: Yarik | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar

500
ФУТБОЛЬНА КАРТА 
РАЙОНУ
Copyright MyCorp © 2024uCoz