Вівторок, 16.04.2024
ФЕДЕРАЦІЯ ФУТБОЛУ
ОХТИРСЬКОГО РАЙОНУ
 

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2016 » Червень » 6 » Другий тур чемпіонату Охтирського району з футболу
11:58
Другий тур чемпіонату Охтирського району з футболу

В неділю відбувся другий тур чемпіонату Охтирського району.

 

Луч - Олімп 1:3
Нива - Темп 3:2

В першому матчі хухрянська «Нива» в напруженій боротьбі здолала куземинський «Темп» з рахунком 3:2. Усі м’ячі були забиті в останні 20 хвилин поєдинку.

 

Другий матч пройшов у селі Грунь. Місцевий Луч приймав Олімп. Темп гри задавали гості, повністю домінуючи в центрі поля на протязі всього поєдинку. Перший гол у звітній зустрічі Олімп провів після прикрої помилки захисника грунян – пас назад на голкіпера видався занадто слабким, нападник гостей перехопив м’яч та вивів на порожні ворота партнера по команді. Подвоїли свою перевагу гості вже у другому таймі – фланговий півзахисник вискочив по центру один на один з голкіпером та впевнено відправив сферу над стражем воріт. На екваторі другого тайму господарі спромоглися відродити інтригу в матчі: фланговий простріл на лінії воротарського майданчика замкнув нападник Луча. Однак, вже за десять хвилин Олімп поставив крапку в матчі стрімкою контратакою, котра завершилася влучним ударом метрів з п’яти.  1:3 – Олімп реалібітувався за ганебну поразку в минулому турі, а Луч залишився ні з чим.

 

Таким видався цей тур – фаворити здобули свої очки, аутсайдери, продемонструвавши  гідний спротив, власний очковий багаж поповнити не змогли.

Переглядів: 747 | Додав: Yarik | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar

500
ФУТБОЛЬНА КАРТА 
РАЙОНУ
Copyright MyCorp © 2024uCoz