Четвер, 25.04.2024
ФЕДЕРАЦІЯ ФУТБОЛУ
ОХТИРСЬКОГО РАЙОНУ
 

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2016 » Серпень » 2 » Новий тур - новий лідер!
23:41
Новий тур - новий лідер!

Пройшов ще один тур Чемпіонату Охтирського району.

Олімп - Темп 0:4
Чупахівка - Нива 3:1

У неділю В’язове приймало сусідів з Куземина. Команди знаходяться поряд у турнірній таблиці, тому поразка не могла задовольнити жоден колектив. Загалом, і Олімп, і Темп продемонстрували той футбол, до якого встигли звикнути їхні вболівальники – акцент на академічному володінні м’ячем у перших, та стрімкий вертикальний футбол в інших. Як виявилося, стиль Куземина куди більш ефективний. Уже після першого тайму рахунок зустрічі був 0:3. На початку другої половини господарі спробували переломити хід зустрічі, створили кілька небезпечних моментів та в голи їх конвертувати не змогли. Темп же наприкінці поєдинку реалізував одинадцятиметровий удар, чим встановив остаточний рахунок матчу. 0:4 – Темп, набравши чудової ходи, виходить на третє місце, а Олімп опускається на четверте.

 

Олімп 0-4 Темп

Голи: Маляренко (2), Міняйло (2)

Олімп: Шульга Б., Емельянов, Зінченко О., Зінченко Ю., Шульга Ю., Скотченко, Чут, Колісніченко, Рогальський, Ладика, Москаленко

Темп: Явтушенко, Кондрашевський, Білаш, Усенко, Низовий, Дзекалев, Кіященко, Міняйло, Іванов, Гайдиш, Маляренко   

 

У понеділок у Чупахівці жителі села стали свідками «битви титанів» нинішньої першості – місцева команда приймала Ниву. На жаль, навіть прямий конкурент у боротьбі за чемпіонство не став для Хухри приводом приїхати на матч із замінами. Господарі ж підійшли до звітного поєдинку «во все оружии». Із перших хвилин матчу Чупахівка заволоділа перевагою. Ближче до середини тайму це вилилося у забитий м‘яч. А ще за кілька хвилин Хухра залишилася в меншості – Коритнік Сергій травмувався, а запасних гравців у Ниви не було. Проте, навіть у такій ситуації Білера зумів забити один гол. Та Чупахівка в цей вечір була сильнішою, що й довела забивши ще два м’ячі в ворота суперника. 3:1 – ми маємо нового лідера, Чупахівка святкує, а Нива має час для того, щоб зібратися на фінальний відрізок сезону.

Чупахівка 3-1 Нива

Голи: Журавель, Глух, Лютов - Білера

Чупахівка: Гаманчук, Глух, Лапін, Кончаков, Журавель, Висовицький, Федорченко, Суханов, Шкоденко, Лютов, Некипілов

Нива: Олефіренко, Кравченко, Саєнко, Ружинський, Лебідь, Селегей, Кривоколіско, Давиденко, Мамедов, Білера, Коритнік

Переглядів: 908 | Додав: Yarik | Рейтинг: 4.0/2
Всього коментарів: 0
avatar

500
ФУТБОЛЬНА КАРТА 
РАЙОНУ
Copyright MyCorp © 2024uCoz