Четвер, 25.04.2024
ФЕДЕРАЦІЯ ФУТБОЛУ
ОХТИРСЬКОГО РАЙОНУ
 

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2016 » Липень » 29 » Фаворити - політ нормальний!
23:29
Фаворити - політ нормальний!

24 липня відбувся VIII тур чемпіонату Охтирського району з футболу.

 

Луч - Чупахівка 0:3
Нива - Олімп 5:4

 

Опівдні в селі Грунь стартував поєдинок Луча з Чупахівкою. Не треба бути генієм, щоб здогадатися, хто виступав у якості фаворита звітної зустрічі - Чупахівка, котра тримається на хвості у Хухри, зобов'язана була перемагати. Власне кажучи, це їй з легкістю і вдалося. У період з 10-ї по 12-у хвилини, гості двічі скористалися провалами в опорній зоні грунян, відкривши та подвоївши рахунок. На цьому справу фактично було зроблено. Обидві команди мали моменти для взяття воріт. Однак, то голкіпери, то власна точність нападників не дозволяли змінити рахунок зустрічі. Перший тайм так і закінчився - 0:2. З початком же другого Чупахівка вийшла вперед. Знову розрізний пас по центру знайшов нападника, котрий поцілив прямісінько в кут воріт - 0:3. Гості й надалі продовжували рватися вперед та, як виявилося, то був останній гол даного матчу.

Луч (Грунь) 0-3 ФК Чупахівка

Голи: Римарь, 10, Журавель, 12,47

Луч: Замашка Р., Туркін, Тарасенко, Москов, Бабута, Забашта В., Замашка Я., Забашта М., Павлюк, Кравченко, Діденко

Чупахівка: Атаманчук, Білоцерківець, Олефіренко, Рудаков, Некипілов, Кончаков, Калюжний, Журавель, Завгородній, Римарь, Мизенко

 

Увечері в Хухрі місцева Нива приймала Олімп. Родзинкою даного протистояння є той факт, що рівно за місяць ці ж колективи розіграють між собою Кубок нашого району. Незважаючи на підсумковий результат, перевага господарів була більш, ніж відчутною. У першому таймі, доки на полі за Ниву бігали резервісти, в'язівчани виглядали достойно. Яскравим цьому підтвердженням є рахунок першої половини матчу - 2:2. Та в перерві, господарі отримали підкріплення в особі лідерів команди (котрі!!!щойно відіграли поєдинок в інших змаганнях), що безпосередньо вплинуло на інтригу зустрічі. Досить швидко рахунок став 5:2 на користь приймаючої команди. Олімп, до його честі, відквитав два м'ячі - та не більше.

Нива (Хухра) 5-4 Олімп (В'язове)

 

Такі результати приніс VIII тур. Цілком ймовірно, що вже наступний ігровий день подарує нам остаточну розстановку сил перед плей-оф - буде цікаво!

Переглядів: 678 | Додав: Yarik | Рейтинг: 4.3/3
Всього коментарів: 0
avatar

500
ФУТБОЛЬНА КАРТА 
РАЙОНУ
Copyright MyCorp © 2024uCoz