Четвер, 25.04.2024
ФЕДЕРАЦІЯ ФУТБОЛУ
ОХТИРСЬКОГО РАЙОНУ
 

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2016 » Червень » 13 » Чемпіонат Охтирського району продовжується
20:45
Чемпіонат Охтирського району продовжується

Минулого вік-енду відбулися чергові матчі чемпіонату Охтирського району під егідою ФФОР.

 

Чупахівка - Луч 7:2
Темп - Олімп 1:1

 

У першому матчі Чупахівка приймала гостей з Груні. Інтриги в цьому протистоянні не вийшло – господарі виявилися на голову сильнішими, забивши в ворота суперника сім м’ячів, на що Луч зумів відповісти лише двома влучними ударами.

Більшість голів Чупахівка провела після виходів один на один (а часто й два в одного) – тотальне домінування господарів поля, груняни на полі виглядали просто приречено.

З-поміж всього розмаїття голів, на котрі був багатий звітний поєдинок, виділити варто два. Перший – це удар метрів з двадцяти п'яти у виконанні півзахисника Луча, котрий влучив точно в «шістку» воріт та застав зненацька голкіпера. Інший, котрий став ефектною крапкою в матчі, у виконанні Чупахівки – гравець Луча сфолив на супернику по центру метрах в двадцяти від воріт. Прямий удар зі штрафного прийшовся у самісінький кут і сфера, зачепивши перекладину, опинилися в сітці. 7:2 – Чупахівка стартує з двох поспіль перемог з аналогічним рахунком, демонструючи таким чином чемпіонаські амбіції, а Грунь поки виглядає відвертим аутсайдером чемпіонату.

 

Інший матч відбувся в Куземині – місцевий Темп приймав географічних сусідів з В’язового. Загалом гра проходила в рівній боротьбі – Олімп традиційно для себе контролював м’яч, господарі ж нагнітали обстановку біля воріт суперника за допомогою стандартів. Під кінець першої половини зустрічі гостям вдалася разюча контратака, котра завершилася взяттям воріт. Куземинців пропущений м’яч не знітив, і в середині другого тайму, після невпевненої гри голкіпера, вони зрівняли рахунок. Після цього, Олімп організував справжню навалу на володіння суперника, однак, не зумів перетворити в гол чималу кількість моментів. 1:1 – бойова нічия, котра приносить Темпу перші очки в поточному чемпіонаті, а Олімп же, в свою чергу, має в своєму доробку перемогу, нічию та поразку.

 

Таким видався черговий тур чемпіонату Охтирського району. Сподіваємося, що далі буде ще цікавіше!

 

P.S. Оцінюйте, будь ласка, прочитаний матеріал за допомогою зірок в правій нижній частині екрану та висловлюйте свої побажання щодо вдосконалення якості статтей в коментарях.

Переглядів: 755 | Додав: Yarik | Рейтинг: 4.7/9
Всього коментарів: 0
avatar

500
ФУТБОЛЬНА КАРТА 
РАЙОНУ
Copyright MyCorp © 2024uCoz