П`ятниця, 29.03.2024
ФЕДЕРАЦІЯ ФУТБОЛУ
ОХТИРСЬКОГО РАЙОНУ
 

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2016 » Червень » 1 » Чемпіонат Охтирського району 2016 року розпочато!
10:05
Чемпіонат Охтирського району 2016 року розпочато!

В стартовому матчі Олімп на своєму полі зазнав несподівано нищівної поразки від гостей з Чупахівки.

 

Черговий чемпіонат під егідою Федерації футболу Охтирського району стартував.

Любителі футболу Охтирщини знову отримають змогу відволіктися від своїх повсякденних турбот завдяки грі мільйонів у виконанні своїх земляків. Цьогоріч змагання відбуваються в суттєво скороченому складі учасників. Однак, сподіваємось, що даний факт не позбавить нинішній турнір інтриги та напруги.

 

Перший стартовий свисток чемпіонату під акомпанементи літнього дощу пролунав у В’язовому – місцевий Олімп зустрічався з Чупахівкою. Кожен з цих колективів розглядається в якості претендентів на титул, тому гра обіцяла бути захоплюючою. Старт поєдинку підтвердив сподівання – не пройшло й п’яти хвилин, як м’яч опинився в сітці воріт господарів: флангова передача виявилася ударом і сфера по зрадницьки опустилася за шиворіт голкіпера. Безумовно, такий початок не додав впевненості юному воротарю Олімпа, котрий ще не раз у цьому матчі буде діяти нервово.

На пропущений гол господарі відповіли своїм улюбленим контролем м’яча - досить вдало комбінуючи в центрі поля, до небезпечних моментів справа не доходила. Зрівняти рахунок Олімпу допомогло стандартне положення – навіс зі штрафного, на лінії воротарського майданчика опиняються троє не прикритих гравців господарів і один з них кивком голови спокійно посилає круглого повз голкіпера. Здавалося, цей гол стане переломним моментом в грі. Та не так сталося, як гадалося. Під завісу першого тайму правий захисник господарів привіз пенальті у власні ворота. Кіпер Олімпа вгадав напрямок польоту сфери та відбити удар не зміг – 1:2 і команди відправляються на перерву.

Те, що відбулося в другому таймі, логіці піддається важко. Два автоголи, сухий лист, голи  з дальньої дистанції та після виходу один на один  – і все це в ворота господарів поля. Як кажуть: «Оборона мышей не ловит».  Єдиний м’яч у відповідь (варто зазначити, дуже красивий) приніс радість, мабуть, тільки його автору.

2:7 – Чупахівка, демонструючи куди більш прямолінійний футбол, здобуває розгромну перемогу, а Олімп під невдоволені крики місцевих вболівальників залишає поле ні з чим.

Перший матч чемпіонату видався насиченим на подіїї - маємо надію, що наступні поєдинки пройдуть в такому ж ключі.

 

Переглядів: 611 | Додав: Yarik | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
avatar
1 Sasho • 20:24, 02.06.2016
hands
avatar

500
ФУТБОЛЬНА КАРТА 
РАЙОНУ
Copyright MyCorp © 2024uCoz